Publicat el 15/06/2015

 Es tracta de la iniciativa de diverses entitats mataronines i persones a títol particular, oberta a totes les entitats i persones de la ciutat, que recull la invitació que el cantautor valencià Feliu Ventura va fer el mes de gener.
En aquella data, Ventura va publicar: “Celebrem Ovidi, carta de convit”, en què deia, entre altres coses:
“Que cada poble i ciutat tinga aquest any una ´Festa Ovidi Montllor, 20 anys de vacances´ amb gent reunida per a recordar l´obra d´Ovidi: les cançons, els poemes, les pel·lícules, el teatre… o simplement brindar i menjar per ell.”
Les entitats Òmnium Mataró-Maresme, Cafè del Mar, Llegim i Piulem, Foment Mataroní, Fundació Iluro i persones a títol particular estan impulsant aquesta iniciativa, que pretén incentivar a Mataró les activitats d´homenatge a Ovidi Montllor ara que fa vint anys de la seva mort.
Ovidi Montllor, nascut a Alcoi, fou cantant, actor, rapsode, poeta, persona compromesa amb el seu poble i la seva llengua, amb els treballadors, amb la justícia i amb la llibertat.
 El proper dijous 18 de juny es presentarà aquest projecte i s´exposaran alguns dels actes previstos. Especialment, es parlarà de l´acte que donarà el tret de sortida a l´any Ovidi a Mataró, que serà l´espectacle OVIDI AL CUB, que se celebrarà el diumenge 5 de juliol al  Cafè del Mar. “Ovidi al cub“, és un espectacle a càrrec de David Fernàndez (diputat de la CUP), el músic Borja Penalba i el poeta David Caño.
La presentació, a càrrec de representants del Cafè del Mar, Foment Mataroní i Òmnium, comptarà amb una breu actuació del cantautor Marc Ràmia.

Deixa un comentari