Publicat el 21/01/2022

A partir d’avui  divendres ja no hi haurà limitació de la mobilitat nocturna

 

La resta de mesures per contenir la Covid-19 es prorroguen fins al 28 de gener, previ aval del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

 

 

La Comissió Delegada del Govern en matèria de Covid-19 ha aprovat eliminar la limitació de la mobilitat nocturna d’1 de la matinada a 6 del matí, a partir de la mitjanit de dijous a divendres

La resta de mesures per contenir la Covid-19 es prorroguen fins al 28 de gener, previ aval del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

L’objectiu d’aquesta pròrroga és mantenir la reducció de la interacció social i el moviment de la ciutadania, per frenar l’ascens de contagis i disminuir la pressió assistencial al sistema sanitari.

Mesures prorrogades

  • Limitació de les trobades socials i que el número absolut no superi les 10 persones, tant a l’interior com a l’exterior i tant en l’àmbit privat com en l’àmbit públic.
  • Capacitat màxima del 50% a l’interior de bars i restaurants (100% a les terrasses).
  • Aforament del 70% a comerços i empreses de serveis, el mateix percentatge que en instal·lacions i equipaments esportius tancats.
  • Tancament dels locals d’oci nocturn i aforament del 70% a sales de concert, teatres, cinemes, auditoris i circs amb carpa.  Aquest percentatge també s’aplica a sales de vetlla, enterraments i altres cerimònies.
  • El teletreball es manté com a prioritari en l’Administració de la Generalitat i es recomana fermament en l’àmbit laboral privat.

S’insisteix en fer un ús correcte de la mascareta, mantenir la distància i aplicar les mesures higièniques i de ventilació.

 

Redacció
Imatge i font: Gencat.cat

 

 

 

Deixa un comentari