Divendres 12, se celebra la desena edició de l’Aquatló Ciutat de Badalona | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 11/10/2012

La Platja, la Rambla i el passeig Marítim seran l’escenari aquest divendres 12 d’octubre de la desena edició de l’Aquatló Ciutat de Badalona, una competició organitzada pel Club Natació Badalona amb el suport de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de l’Ajuntament de Badalona. El regidor d’Educació, Esports i Joventut, Juan Fernández, té previst assistir a la prova de resistència i fer-ne el lliurament dels trofeus.


L’aquatló és un esport combinat i de resistència en el qual l’atleta realitza dues disciplines, com són l’atletisme i la natació distribuïdes en tres etapes: La primera és una cursa a peu de 2,5 quilòmetres; la segueix una cursa de natació d’un quilòmetre; i acaba una nova cursa a peu de 2,5 quilòmetres.


La sortida es donarà a les 10 hores en el passeig Marítim, a l’alçada de la platja dels Pescadors; mentre que la línia d’arribada estarà situada a la Rambla, a l’alçada del monument a Roca i Pi. El lliurament dels trofeus es farà a les 12 hores a la Rambla.


L’Aquatló Ciutat de Badalona d’aquest any forma part del Circuit Català i de la Lliga de Clubs d’Aquatló, i se celebra amb el Campionat de Catalunya per Grup d’Edat. A la competició de Badalona hi participen 250 atletes.

Deixa un comentari