Publicat el 29/12/2021

El concert es farà diumenge 2 de gener a les 6 de la tarda a Parròquia de Sant Pere i Sant Pau. Hi actuaran Imma Roig, Quim Mas, i al piano Xavier Dotras.

Amb motiu de les Festes de Nadal, l’Àrea de Cultura organitza el Cant de Sibil·la i el Concert nadalenc a la Parròquia de Sant Pere i Sant Pau de Canet de Mar. Aquest any el programa es basa en les obres de tres generacions de la família canetenca Dotras.

Dins de l’amplia oferta cultural de les festes de Nadal, l’Imma Roig, en Xavier Dotras i en Quim Mas ens ofereixen un concert que té com a eix central el Cant de la Sibil·la i com a cos d’acompanyament, un concert amb un repertori nadalenc poc convencional.
Aquest any, com de fet ja ho va ser el concert virtual del 2020, es dedica a la família Dotras del nostre municipi.

Interpretaran cançons de tres generacions d’aquesta família. De l’avi,  Joan,  del pare, Jaume i del fill i pianista del grup, Xavier. També cantaran algunes cançons nadalenques d’arreu del món.

No es tracta d’un concert qualsevol, ja que és un concert únic i original. Un concert de canetencs per a canetencs, que sens dubte podria anar arreu del món.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Canet de Mar

 

 

Deixa un comentari