Publicat el 11/12/2015

Aquest proper diumenge 13 de desembre, a partir de les 19 hores, tindrà lloc l’acte d’inauguració del tradicional Pessebre de la plaça de la Vila. A continuació es farà la inauguració de la 17a Mostra de Pessebres de Badalona a la sala d’exposicions El Refugi.

Pessebre tradicional de la plaça de la Vila
L’acte d’inauguració del Pessebre tradicional de la plaça de la Vila, obra de Carme Ayza Bultó, marcarà aquest proper diumenge l’inici de la celebració de la campanya “Nadal a Badalona”. 
L’acte inclou una cantada de nadales a càrrec de les corals de les escoles Alexandre Galí i Miguel Hernández, de Llibertat i Gitanjali, i de Jungfrau i Lola Anglada. Aquestes escoles participen en el projecte de Corals Escolars que promou l’Orfeó Badaloní i el Conservatori Professional de Música de Badalona amb el suport de l’Ajuntament d’aquesta ciutat.
El pessebre estarà instal·lat fins al dia 6 de gener de 2016.
Enguany, el pessebre evoca un paisatge pirinenc amb la desapareguda arquitectura tradicional de cases de pedra amb teulats de palla. Paisatge de muntanyes amb els verds de les pastures on neixen els nostres rius.

17a Mostra de pessebres de Badalona
Un cop s’hagi inaugurat el pessebre de la plaça de la Vila, el diumenge 13 de desembre es procedirà també a fer la inauguració de la 17a Mostra de Pessebres de Badalona, a la sala d’exposicions El Refugi, a la plaça de la Vila. Aquesta mostra està organitzada per l’entitat Amics del Pessebre de Badalona.
Els diorames il·lustren les representacions més tradicionals del pessebre en diferents paisatges. Com sempre hi haurà diorames de Badalona i d’altres indrets de Catalunya. 
Cal destacar que les persones amb mobilitat reduïda podran accedir a la sala El Refugi a través de l’ascensor de la Casa de la Vila.
L’exposició de Diorames romandrà oberta fins al 6 de gener del 2016.

Horaris exposició de diorames
Lloc:
Sala d’exposicions El Refugi. Plaça de la Vila
Horari: De dilluns a divendres, de 17 a 20.30 h
           Dissabtes i festius, de 12 a 14 h i de 17 a 20.30 h

Deixa un comentari