Diumenge, 6 de maig, Fira Comercial de Primavera a Premià de Mar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 04/05/2012

El proper diumenge, se celebrarà una nova edició de la Fira Comercial de Primavera, a on els comerços de Premià de Mar oferiran productes de temporades anteriors a bons preus, tot i que també hi haurà establiments que oferiran altres tipus de productes o serveis amb promocions. Des de les 10h fins a les 21h, la plaça Romà Piera (zona Galeries de La Lió)  s´omplirà d´activitats. El programa previst és el següent:
11.15 hores: Tast de ioga (demostració i taller pràctic), a càrrec d´ El Taller de Ioga.
12.00 hores: Exhibició de balls (varis estils), a càrrec de Escola de Ball Loli.
13.00 hores: Musical HAIR love & peace, a càrrec de L´Acadèmia Escola de Ball.
17.30 hores: Exhibició de balls (varis estils), a càrrec de Escola de Ball Loli.
18.30 hores: Musical HAIR love & peace, a càrrec de L´Acadèmia Escola de Ball.
19.30 hores: Tast de ioga (demostració i taller pràctic), a càrrec d´ El Taller de Ioga
D´altra banda, durant tot el dia es farà el 1r torneig de Finger Park, (un circuit a on es practica el fingerskate, un tipus de skate amb taules en miniatura que es controlen amb els dits de la mà), a càrrec de Skate Shop Ramu.
Tothom que hi vagi en cotxe podrà gaudir d´una hora gratuïta a l´aparcament de la plaça dels Països Catalans, ensenyant el tiquet a l´estand de VOPI. L´aparcament romandrà obert de 10h a 21h.
Aquest acte està inclòs en els actes previstos pel Pla de Dinamització Comercial, i està organitzat per Comerços Associats de Premià amb la col·laboració de l´Ajuntament de Premià de Mar, la Diputació de Barcelona i el Departament de Comerç i Consum de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari