Diumenge 23 de desembre se celebra a Badalona la 1a Regata de Nadal de Llaüt del Mediterrani i Llagut Català | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 20/12/2012

La regata comptarà amb la participació de vuit clubs catalans i consta com a primera prova de la Lliga de Llaüt Mediterrani


Diumenge 23 de desembre tindrà lloc a Badalona la 1a Regata de Nadal de Llaüt del Mediterrani i Llagut Català. Aquesta competició està organitzada pel Club de Rem Badalona i el Club Natació Badalona, amb la col·laboració de Marina Badalona i la Federació Catalana de Rem, i el suport de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de l’Ajuntament.


La regata començarà a les 9.30 hores en el Port de Badalona i consisteix en un circuit de 2.600 metres que passa a l’alçada de l’estació de Badalona i per sota del Pont del Petroli. El lliurament de trofeus està previst a partir de les 12,30 hores a l’espigó del Port.


En cadascuna de les modalitats de llaüt del mediterrani i llaüt català hi participen equips de quatre categories: sènior masculina i femenina, i veterana masculina i femenina. Cada equip ha de donar una volta al circuit de 2.600 metres, excepte els de la categoria absoluta masculina i femenina de llaüt mediterrani, que han de fer dues voltes (5.200 metres).


La competició es disputa en format contrarellotge i preveu la participació de vuit clubs catalans. A més, consta com a primera prova de la Lliga de Llaüt Mediterrani.

Deixa un comentari