Diumenge 22 de maig, a partir de les 19h:“Especial Eleccions” a m1tv i m2tv | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 17/05/2011

En directe resultats i valoracions des dels centres de producció de Mataró i Calella, la unitat mòbil a El Masnou, i les seus dels principals partits polítics


Diumenge 22 de maig m1tv, la televisió local de Mataró i el Maresme, i m2tv, la televisió local del Maresme Nord, oferiran conjuntament a partir de les 19h un programa especial de cinc hores de durada sobre la jornada electoral del 22-M als 30 municipis de la comarca. L’espai “Especial Eleccions”, conduït pel periodista Pep Andreu, es desplegarà per tota la comarca per oferir al minut els resultats de l’escrutini poble a poble i les primeres reaccions dels candidats.
El programa es realitzarà en directe des dels estudis d’m1tv a Mataró (Centre Cívic del Pla d’en Boet) per cobrir la capital del Maresme, des dels estudis d’m2tv a Calella (Fàbrica Llobet-Guri) per seguir l’Alt Maresme i des de la unitat mòbil al Masnou (Can Malet) pel Baix Maresme, a més de les seus dels principals partits polítics. També s’oferirà als espectadors a l’instant les dades de l’escrutini oficial que subministri el Ministeri de l’Interior amb l’índex de participació, els vots de cada llista i els regidors atribuïts a cada candidatura.
Durant el dia els equips d’m1tv i m2tv resseguiran les votacions dels principals municipis i candidats i elaboraran una primera crònica de la jornada en un informatiu especial a les 14h.
Aquest programa completa l’esforç realitzat per m1tv i m2tv per donar cobertura a la campanya de les eleccions municipals que ha sumat un total de 17 debats d’alcaldables, 80 entrevistes amb els caps de llista i una crònica de campanya diària de més de quinze minuts.
Totes les entrevistes i debats es poden trobar al web d’m1tv (
www.m1tv.cat). Diumenge també es podrà seguir en directe en el web el desenvolupament del programa “Especial Eleccions”.

Deixa un comentari