Publicat el 28/01/2015

El diumenge 22 de febrer els carrers de Badalona tornaran a ser l’escenari d’una nova edició de la cursa Maratest. Aquesta cursa, en la qual els corredors trien entre un circuit de 15 o de 30 quilòmetres reuneix els conceptes de competició i entrenament, segons les necessitats de cada corredor. El regidor d’Educació Esports i Joventut de l’Ajuntament de Badalona, Juan Fernández, i els responsables de l’empresa Gaudium Sports, organitzadora de la Maratest, Mar Sanromà i Pep Escasany, han explicat les novetats de la prova d’aquest any i han presentat les samarretes oficials.
La Maratest, que té el suport de l’Ajuntament de Badalona, es disputa en un circuit molt planer que transcorre pels principals carrers i avingudes de Badalona i Montgat on els corredors que tinguin previst afrontar una marató setmanes després podran donar-hi dues voltes, completant, d’aquesta manera 30 quilòmetres. La Maratest es disputarà just tres setmanes abans de la Marató de Barcelona 2015.
També hi haurà una versió més curta, d’una volta pel circuit de quinze quilòmetres, que és adequada per a tots aquells atletes habituals de curses de deu quilòmetres que vulguin fer un pas més en el seu camí cap a una mitja marató.
El circuit de la cursa variarà aquest any en el primer quilòmetre de la prova per evitar el giravolts que es feien en les darreres edicions al polígon industrial Badalona Sud. La sortida i l’arribada estaran situades a l’avinguda d’Alfons XIII davant del Palau Municipal d’Esports de Badalona.
El regidor de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de l’Ajuntament de Badalona, Juan Fernández, ha afirmat que “la Maratest és una prova pionera, d’èxit, consolidada i de gran qualitat com ho demostra el fet que dos terços de les inscripcions que ja s’han fet són per a la cursa de 30 quilòmetres”. Fernández ha dit que “Badalona s’ha convertit en els últims tres anys en la capital del running de Catalunya i d’Espanya amb un calendari que inclou 7 curses d’èxit a l’any, cadascuna amb uns trets diferenciats que atrauen a molts esportistes”. “Si aquest any 2015, Badalona és Ciutat Europea de l’Esport és en part com a reconeixement a la seva trajectòria en aquest àmbit i també com a fruit d’una feina molt ben feta per part de l’administració i de moltes entitats que hi treballen a la ciutat en el món de l’esport”, ha afegit.
Com en anteriors edicions la Maratest comptarà amb atletes de l’associació Corredors.cat que faran de llebres i que marcaran sis ritmes objectiu de marató: 2.45 h; 3 h; 3.15 h; 3.30 h; 3.45 h, i 4 h.


Inscripcions
Les inscripcions per a la Maratest de Badalona 2015 es podran fer fins la nit de dimarts 17 de febrer a les 23.59 hores mitjançant la pàgina web oficial de la cursa
www.maratest.com/badalona, o també de forma presencial a tres botigues Benitosports: la del Centre Comercial Màgic Badalona (C/ Concòrdia, 1, planta 1ª, local A30), la de Barcelona (Rambla de Catalunya, 81) i la de Terrassa (Av. Jacquard, 91-95) i a la d’Atleta’s Domingo Catalán de Barcelona (Crta. Bordeta, 7).
El lliurament de dorsals es farà a la planta 0 del Centre Comercial Màgic Badalona dissabte 21 de febrer (de 10 a 20 hores) i diumenge 22 (de 7 a 8.15 hores). Les pistes de bàsquet del Màgic acolliran la zona de guarda-roba i dutxes de la prova. Durant la cursa el Centre Comercial també oferirà, a tots els participants de la cursa, la possibilitat de poder aparcar els seus vehicles de forma gratuïta.

Deixa un comentari