Diumenge 2, talls de circulació en motiu de la celebració del III Challenge Costa de Barcelona-Maresme | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 29/09/2011

La circulació per la N-II restarà tallada entre les 7:30h i les 19:00h del diumenge 2 d´octubre.


La celebració del III Challlenge Costa de Barcelona-Maresme, el triatló internacional de llarga distància que se celebrarà al Maresme, afectarà la circulació per la N-II entre Calella i El Masnou i també en diferents carrers de nuclis urbans.
Podeu consultar les mesures especials de circulació al web:
http://www.ccmaresme.cat/document.php?id=7956


CHALLENGE és una marca de triatlons que realitza proves esportives a Alemanya, França, Nova Zelanda, Portugal i des d´aquest any a Espanya. El Maresme és el territori de l´Estat que han escollit els organitzadors per desenvolupar aquest triatló que ha estat batejat amb el nom de la marca turística de la nostra comarca: COSTA DE BARCELONA-MARESME.
La marca CHALLENGE ha considerat la comarca del Maresme un emplaçament ideaL per a la realització d´un triatló internacional de grans dimensions
En només tres edicions el Challenge Costa de Barcelona-Maresme s’ha consolidat com un dels referents europeus dels triatlons de llarga distància. Més de 1.100 triatletes internacionals, professionals i amateurs, competiran el proper diumenge 2 d’octubre amb l’objectiu de superar els seus propis reptes i rècords personals . El Challenge Costa de Barcelona-Maresme combina les disciplines de natació (3.800 metres), ciclisme (180 km) i cursa a peu (42,2 km).

Deixa un comentari