Publicat el 16/12/2021

El Concert serà al Santuari de la Mare de Déu de la Cisa. L’entrada és gratuïta i caldrà portar mascareta durant l’actuació

Un indret tan especial com és el Santuari de la Mare de Déu de la Cisa acollirà aquest diumenge, 19 de desembre, a les 13.00 hores, el tradicional Concert de Nadal que cada any ens ofereix l’Orquestra de Cambra Catalana, l’orquestra residente del Festival de Música del Maresme.
En aquesta edició s’ha escollit un programa amb obres molt apropiades per a  aquestes dates. Així, al costat del Divertiment en Si b de Mozart, l’Andante religiós de Morera i un Concerto grosso de Manfredini, també es podrà gaudir del celebèrrim Nisi Dominus de Vivaldi.

Oriol Rosés serà el solista del Concert de Nadal mentre que la direcció anirà a càrrec de Xavier Pagès-Corella.

LOrquestra de Cambra Catalana va ser fundada per Joan Pàmies l’any 1986. Al llarg de la seva trajectòria ha ofert més de 600 concerts i ha actuat en alguns dels principals auditoris, cicles i festivals. També ho ha fet Europa,  Centre i Sud-Amèrica, Líban, Tunísia i la Xina. Solistes de prestigi internacional han actuat en els seus concerts i ha enregistrat per a les Ràdios i Televisions d’Espanya, França, l’Argentina, Mèxic i Tunísia. També té gravats sis CD amb música inèdita, fonamentalment de compositors catalans.
L’orquestra compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, l’Institut Ramon Llull i l’AIE.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Premià de Dalt

 

 

Deixa un comentari