Publicat el 12/07/2017

Aquest estiu … Acompanya’ns i veniu a donar sang! La sang no fa vacances, necessitem la vostra col·laboració!

El diumenge 16 de juliol es farà una nova capta de sang a Sant Vicenç. La unitat mòbil del Banc de Sang del Departament de Salut s’instal·larà al Casal de la Gent Gran (Centre Cívic El Gorg), de 10 a 14 hores.

El poder disposar de derivats de la sang és un element bàsic pel funcionament dels nostres hospitals. Molts santvicentins i santvicentines són ben conscients d’aquest fet i de forma anònima i desinteressada ja fa anys que participen de manera altruista en les campanyes que s’organitzen amb la col·laboració de l’Associació de Donants de Sang del Maresme. En aquest sentit, des de la Regidoria de Sanitat es convida a tothom a sumar-s’hi per a fer més gran la participació de Sant Vicenç en les donacions de sang i poder mantenir la línia ascendent dels últims anys.

Us recordem que pot donar sang qualsevol persona sana entre 18 i 65 anys que pesi més de 50 quilos. Els homes poden donar fins a 4 vegades a l’any i les dones, 3, sempre i quan es respecti l’interval mínim de dos mesos entre donació.

Per fer de Sant Vicenç un municipi solidari, us convidem a participar-hi!!!. Més informació en aquest enllaç: http://www.donarsang.gencat.cat/ca/

 

Deixa un comentari