Diumenge 16 de desembre, 5è Cros d´Alella al Bosquet | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 04/12/2012

Els afeccionats a l´atletisme tenen una cita al desembre a Alella a la cursa puntuable per al Cros Maresmenc 2012-2013. Es duen a terme curses de diferents distàncies segons les categories dels participants. La prova inclou una cursa de la categoria ´Open´ (adults) oberta a tothom que vulgui córrer una estona. Tots els participants reben un obsequi i obtenen premi els tres primers classificats i el primer atleta local de cada categoria. Les inscripcions es fan al Poliesportiu. La propera edició es farà el 16 de desembre de 2012 en el circuit del Bosquet.


La zona del Bosquet es tornarà a convertir el diumenge 16 de desembre en un circuit d’atletisme on posaran a prova la seva velocitat i resistència esportistes de diferents edats i categories, en el 5è Cros d’Alella. Els Trabucaires del Vi d’Alella seran els encarregats de donar el tret de sortida a la primera cursa de la prova a les 10h.
La prova alellenca és puntuable per al Cros Maresmenc 2012-13 i consta de recorreguts de diferents dificultats i distàncies adaptats a les diverses categories dels atletes que hi participen: pre-benjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet, totes elles en les modalitats femenina i masculina. La competició també inclou una cursa Open  —que agrupa les categories juvenil, open i veterans— oberta a persones nascudes abans de l’any 1996 que tingui ganes de córrer una estona.
L’esdeveniment esportiu es va traslladar l’any passat de la Riera Principal al Bosquet. El nou circuit va passar amb èxit la prova de foc: tant els esportistes com les entitats participants van valorar positivament el nou emplaçament. Durant la prova es recolliran donatius per a La Marató de TV3
Informació:
http://www.alella.cat/ARXIUS/2012/esports/5e_Cros_Alella_Annex_I___Informacio.pdf
Reglament:
http://www.alella.cat/ARXIUS/2012/esports/5e_Cros_Alella_Reglament.pdf

Deixa un comentari