Publicat el 13/11/2020

La distinció a la trajectòria professional  ha reconegut a tots els professionals de les ràdios i televisions locals per l’esfoç realitzat durant els moments més difícils de la pandèmia de la Covid-19. El veredicte s’ha fet públic a la cloenda del Mercat Audiovisual de Catalunya que s’ha celebrat a Granollers.

El jurat dels Premis ha destacat i argumentat en favor de Ràdio Arenys “per la conscient trajectòria sostinguda per l’emissora pionera de les ràdio municipals també per la capacitat que ha mantingut de mantenir viu el seu compromís amb la realitat local fomentant la participació i per la seva capacitat d’adaptació als canvis tot incorporant tota mena d’innovacions al servei de la qualitat dels continguts “ (veure vídeo).

L’emissora municipal d’Arenys de Mar ha arribat a la fase final dels Premis amb dues altres finalistes; Ràdio Igualada i Vilassar Ràdio. La Xarxa Audiovisual Local ha recuperat aquests premis que no se celebraven des del 2013.
Els guardons tenen com a objectiu posar en valor la feina que dia a dia fan els professionals dels mitjans locals.
Al certamen s’han presentat un total de 93 projectes de comunicació de 20 televisions i 35 ràdios de proximitat.  S’han donat premis a la millor emissora de televisió i de ràdio, als millors espais digitals i multimèdia, programes d’audio i vídeo.
El Jurat ha atorgat la distinció a la trajectòria professional a tots els professionals  de les ràdio i televisions locals pel treball realitzat i l’esfoç realitzat durant els moments més difícils de la pandèmia de la Covid-19.

 

Deixa un comentari