Publicat el 11/10/2022

El parc del terror Horrorland estrenarà noves atraccions, espectacles i l’Inferno’s Club After Party

 

 

 

Horrorland obrirà aquest dissabte dia 15 d’octubre a les 19h, durant onze dies i amb una oferta 100% renovada amb sis nous passatges del terror.
Durant la resta de mesos de l’any, l’emplaçament es convertirà en un macro-complex d’escape room i altres experiències relacionades amb el món del terror que conviuran amb les atraccions del parc aquàtic en funció de la temporada.

Destaca el retorn de l’aclamada experiència, per a majors de 18 anys, Extreme House RelaXXX Spa on els visitants entraran, de manera individual, en un centre de relax i Spa poc convencional on podran posar al límit les seves emocions.

Horrorland allargarà la seva temporada fins el 13 de novembre. De moment ja s’han venut el 80% de la totalitat de les entrades i alguns dies d’obertura (tots els dissabtes d’octubre i novembre) el parc ja presenta un “sold out”. Aquesta temporada el complex preveu rebre un total de 25.000 visitants.
Aquesta temporada el parc obrirà onze dies entre els mesos d’octubre i novembre amb un aforament diari limitat a 1.500 persones, malgrat que el parc té capacitat per a 8.000 persones. Les entrades es vendran per grups, de manera que cada grup entrarà dins de cada atracció de manera aïllada per garantir el distanciament social.

Venda d’entrades: https://www.horrorlandpark.com/comprar-entradas/

 

 

Redacció, imatge i video, font: Horroland Park

 

 

 

 

 

 

 

Comprar entradas

 

 

Redacció

Imatge i font: HorrolandPark

 

Deixa un comentari