Publicat el 01/09/2015

L’esdeveniment sociocultural tindrà lloc a la plaça de la Vila, el dissabte 5 de setembre, a partir de les vuit del vespre. L’organitzen Càritas Premià i la Parròquia de Sant Pere -amb la col·laboració de l’Ajuntament- amb l’objectiu de captar fons per al banc d’aliments de Premià de Dalt i Premià de Mar.
Diverses persones aporten viandes de manera altruista i les cuinen en públic. La gent en fa la degustació a canvi d’una aportació econòmica. Els diners recaptats es destinen, íntegrament, al projecte de Centre de Distribució Solidària d’Aliments (DISA), gestionat per Càritas de Premià.
Aquesta serà la segona edició del Cari-Tast. Malauradament, el nombre de persones que es troba en situació de desemparament és molt alt. Per això la necessitat de dur a terme el projecte d’adequar més espai pel centre DISA de Premià continua tan vigent com fa un any.
 Per aquest motiu, Càritas i la Parròquia tornen a organitzar la mostra gastronòmica “Cari-Tast” a Premià de Dalt, el dissabte 5 de setembre.
Si l’any passat l’Àvia Remei va donar suport a la mostra, en aquesta segona edició la xef de Sant Pol Carme Ruscalleda en farà la inauguració oficial a les 8 del vespre.
L’Ajuntament de Premià de Dalt aporta la infraestructura així com seients i taules per al públic que col·labori adquirint degustacions.

Deixa un comentari