Publicat el 21/07/2015

Badalona Cultura, sota la marca Zorrilla – Centre d’Arts Escèniques de Badalona, ha programat per a aquest darrer trimestre de l’any als teatres municipals de la ciutat una àmplia i intensa oferta cultural de gran qualitat per a tots els públics. Reconeguts intèrprets de totes les disciplines artístiques ompliran el tres teatres de Badalona (Zorrilla, Principal i Blas Infante) fins a finals d’any.


Teatre
Obrirà temporada l’actuació de Alberto San Juan, al Teatre Principal, amb Autorretrato de un joven capitalista español, per parlar, en to de comèdia i autobiogràfic, dels temps actuals. Els espectacles familiars, organitzats conjuntament amb La Xarxa, arrancaran a l’octubre amb L’endrapasomnis amb La Tresca i la Verdesca i Teatre al Detall.
Entre els 22 espectacles programats cal destacar, dins les produccions teatrals, Un cel de plom, amb Mercè Arànega on interpreta la vida de Neus Català, en l’any del seu centenari; Socràtes, producció del Festival de Mérida sota la direcció de Mario Gas i amb un gran repartiment encapçalat per Josep Maria Pou en el paper del savi grec; A house in Asia el nou espectacle de la companyia catalana Agrupación Señor Serrano premiada aquests 2015 amb el Lleó de Plata a la Biennal de Venècia; i una de les noves produccions del Teatre Nacional per al proper curs, Només són dones, espectacle multidisciplinari sobre el paper de la dona durant el període de la Guerra Civil que barreja teatre de text, dansa i música i que està interpretat per Míriam Iscla, Sol Picó i Maika Makovski.


Música
En l’àmbit musical destaquem el cicle Nits d’Estrelles al Principal amb el concert de Blaumut, una banda que fusiona el folk i el pop, que presentarà el seu darrer disc: El primer arbre del bosc; o, en petit format, el concert doble de Guillem Roma i Joan Rovira. Dins el cicle de Nit d’Estrelles al Principal també cal destacar la participació de la badalonina Maria Arnal, acompanyada de Marcel Bagés, que presentaran la seva particular remescla que fan a partir de músiques extretes de fonoteques de la península Ibérica i el primer disc de Curricé, un dels fenòmens Youtuber de l’actualitat.


Aquest trimestre també ens retrobarem amb el projecte de l’Obra d’entitats, després d’uns anys d’absència, on actors amateurs de la ciutat dirigits per Míriam Puntí presentaran Els Figurants de José Sanchis Sinisterra. Aquest projecte reprès gràcies a l’esforç dels Amics del Teatre Zorrilla i d’altres entitats i grups de teatre de Badalona suposa la tornada d’una producció que va esdevenir tot un clàssic de l’activitat escènica de la ciutat.
Durant aquest proper mes de setembre, abans de l’arrencada de la nova programació, es realitzarà una rehabilitació de les butaques i una ampliació de l’aforament.


Abonaments i entrades
Per a aquesta programació els abonaments estan distribuïts en dues opcions: l’abonament A que inclou els espectacles Idiota, Un cel de plom, Sócrates, Concert de Nadal i Zona Franca i l’abonament B on hi podrem trobar Autorretrato de un joven capitalista español, Animals de companyia, A house in Asia, Només són dones i Ruz-Bárcenas. El preu serà de 55 € .
Es podran adquirir a partir del dimarts 28 de juliol, i fins divendres, dia 31, a les taquilles del Teatre Zorrilla, de 18 a 21 hores i a partir del dijous 3 de setembre en els dies i horaris habituals de taquilla (de dijous dissabte de 18 a 20.30 hores).
La venda d’entrades també s’iniciarà el proper 28 de juliol a les taquilles del Teatre Zorrilla, i fins al dia 31 de juliol, i a partir del 3 de setembre en els horaris habituals. A partir del dia 29 de juliol s’obrirà el canal de venda per Internet a la pàgina web del Zorrilla – Centre d’Arts Escèniques de Badalona
www.zorrilla.cat o a través del portal www.ticketea.com.

Deixa un comentari