Publicat el 15/06/2019

La temporada durarà fins al 15 de setembre i Marsave s’encarregarà novament de les tasques de salvament i socorrisme

La  temporada comença amb la posada en funcionament del servei de salvament i socorrisme que, que un any més, seran responsabilitat de l’empresa Marsave SL. L’horari d’aquest servei serà de 10 a 19 h, de dilluns a diumenge.
A la platja de Llevant s’ubicarà el mòdul de primers auxilis, juntament amb els serveis per a persones amb mobilitat reduïda que són una cabina de WC adaptada, cadira amfíbia i habilitació de zona d’estacionament de vehicles.
Com a novetat d’aquest estiu, els usuaris de la platja trobaran dues zones d’ombra per a persones amb mobilitat reduïda, una a la platja de Llevant, a prop del mòdul de salvament, i una altra de menors dimensions a la platja del Bellamar. Una altra novetat serà que, a banda de les set línies de vida que ja s’hi ubicaven en anys anteriors, hi haurà un canal nàutic a la platja de Llevant per facilitar l’entrada i sortida dels usuaris que practiquin esports nàutics.
Encara en matèria de seguretat, hi haurà servei de megafonia a la platja de Llevant i tres cadires de vigilància en les diferents platges.

A través de la pàgina web de l’Ajuntament, https://premiademar.cat/, es podrà consultar informació de l’estat de les diferents platges com ara el color de la bandera,l’estat de la mar, l’índex de radiació solar, la possible presència de meduses, etc.

La temporada alta de neteja de la platja va començar l’1 de juny
Si bé la temporada de platja ha començat oficialment el dissabte 15, la temporada alta de neteja a la platja va començar el passat dia 1 de juny amb neteja diària de la sorra i del passeig, recollida de papereres i neteja dels torrents, dutxes i accessos.
Fins al 30 de setembre treballaran diàriament en la neteja de la platja tres peons, de 6 a 13 h, i un peó-conductor, de 3.30 a 10.30 h, que netejarà les platges de Llevant i del Bellamar amb un tractor amb màquina garbelladora. Això a banda, al llarg de les platges els usuaris trobaran quatre punts de reciclatge.

Activitats dinamitzades
La temporada de platges presenta aquest estiu diferents novetats en matèria de dinamització, amb activitats esportives, formatives i de lleure que es duran a terme a les platges del Bellamar i de Llevant.
Pel que fa a les guinguetes, enguany n’hi haurà tres, dues a la platja de Llevant i una altra a la del Bellamar. Totes les guinguetes oferiran servei de consigna gratuït i disposaran de serveis higiènics. En aquest sentit, una de les cabines sanitàries serà adaptada per a persones amb mobilitat reduïda.
Com ja feien l’any passat, les guinguetes instal·lades a la platja de Llevant oferiran servei de lloguer de gandules i para-sols amb un cost màxim de 5 € al dia. També disposaran d’una zona esportiva adjacent per practicar esports de forma gratuïta, a disposició de tots els usuaris de la platja.

 

Deixa un comentari