Publicat el 10/05/2022

S’han programat, per la Nit dels Museus, quatre activitats gratuïtes i adreçades a tots els públics

 

 

 

La Nit dels Museus se celebrarà aquest dissabte 14 de maig i a Vilassar de Mar s’ha organitzat una programació perquè el públic visiti els diferents equipaments museístics del municipi i participi de les activitats que s’hi faran.
En total hi haurà quatre activitats gratuïtes que inclouen visites guiades, tallers o performances adreçades a tots els públics al jardí del Museu de la Marina, al Museu Enric Monjo i a la Casa Museu Carme Rovira.

PROGRAMACIÓ
– Un mar de perspectives. Taller d’art i engany visual:  taller de cocreació de caràcter didàctic i lúdic entorn del joc de les perspectives exagerades -anamorfismes-. Dibuix i fotografia es combinen per crear una obra divertida i lúdica sobre el món del mar.

Ideació i creació: Josep Malagarriga
Tots els públics. Activitat en família
Lloc: Jardins del Museu de la Marina de Vilassar
Horari: de 17 a 19 h
Entrada gratuïta

– Sketching Museum: artistes, des de visitants ocasionals fins a grans professionals, dibuixaran les obres del Museu Enric Monjo per estudiar-les o copiar-les. Participa-hi observant o dibuixant i gaudeix del desig d’aprendre i de l’entorn d’un museu viu motivat per la creació i l’admiració de l’art. Amb la participació dels grups Dibuixem Maresme, Urban Sketching Vilassar i VilassArt.

Tots els públics
Lloc: Museu Enric Monjo
Horari: de 18 a 22 h
Entrada gratuïta

– Carme Rovira: olor i color
Inauguració de l’exposició d’olors inspirades en l’obra pictòrica de l’artista Carme Rovira. Sandra Iruela, creadora de notes i composicions olfactives, ens proposa un passeig d’olors i emocions a la Casa Museu Carme Rovira.

Tots els públics
Lloc: Casa Museu Carme Rovira
Horari: 19 h; 19.30 h; 20 h; 20.30 h; 21.00 h
Aforament limitat. Cal reserva prèvia fins a les 12 h del divendres 13 de maig: museumunicipal@vilassardemar.cat o al telèfon 93 759 36 39.

– La màgia de la creació: art sobre art
“…Fontana no va entendre Miró…”, performance de l’artista Martí Rom en què, a través de l’expressió artística, conceptualitza sobre l’art i, alhora, comparteix l’inici de la creació d’una nova obra. Presentació a càrrec de Ramon Casalé, comissari i crític d’art.

Tots els públics
Lloc: Museu Enric Monjo
Horari: de 22.30 a 23 h
Entrada gratuïta

Consulta la web:https://museuvilassardemar.cat/

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Vilassar de Mar

 

Deixa un comentari