Publicat el 02/12/2021

L’esdeveniment tindrà lloc a la plaça de la Fàbrica d’11 a 14h i a la tarda, de 17 a 20 hores

La Fira infantil i de la màgia del Nadal rebrà dues visites llargament esperades per als més petits de casa, el Pare Noel i l’espectacular Tió de Premià de Dalt.
La regidoria de Comerç ha programat activitats infantils sorprenents amb el personatge, la Guspira del Nadal; tallers sostenibles, actes de La Marató de TV3 i venda de samarretes per a recaptar diners per a l’esdeveniment solidari per excel·lència a Catalunya… i moltes altres sorpreses!
La mostra comptarà amb la tradicional fira comercial en què els establiments ofereixen els seus productes perquè les persones visitants puguin avançar les compres nadalenques.

També hi haurà el Trenet de la Fira en què les persones menors de 16 anys sempre han de viatjar acompanyades d’una persona adulta.

La Fira infantil i de la màgia del Nadal és tot un clàssic en el calendari festiu de Premià de Dalt. Compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i enguany hi col·laboren l’Associació de Comerciants de Premià de Dalt “El Nostre Comerç”, els Geganters de Premià de Dalt i Premià de Dalt Solidari.
Més informació: http://www.premiadedalt.cat/fitxers/noticies/turisme-i-promocio-de-la-vila/fira-de-nadal/2021/fira_nadal_2021_pinassa_contra.pdf

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Premià de Dalt

 

 

Deixa un comentari