Publicat el 15/08/2017

L’advocat de l’establiment, Joaquim Boadas, diu que l’agressió es va produir en només 40 segons i que era “impossible d’evitar”

La discoteca de Lloret de Mar on la matinada de dissabte es va produir una baralla que va provocar la mort d’un jove italià de 22 anys tenia nou controladors d’accés però cap vigilant de seguretat.
L’advocat de l’establiment, Joaquim Boadas, que s’ha personat com a acusació particular ha explicat que per normativa calien quatre controladors i dos vigilants però que el local va doblar els controladors necessaris amb una “clara voluntat” de garantir la seguretat a l’establiment. Malgrat això, Boadas ha insistit que la brutal agressió es va produir en només 40 segons i que no s’hagués pogut evitar encara que hi haguessin 20 vigilants.
El lletrat ha atribuït la pallissa a un dels tres detinguts i ha que se li apliqui la màxima pena. A més, ha lamentat que fets com aquest destrueixin la imatge d’un local amb cinquanta anys d’història. D’altra banda, l’establiment té previst, properament,  presentar la documentació de seguretat que els falta amb la intenció de reobrir aquest mateix dimecres.

ACN Blanes
Foto: Pla general de la façana de la discoteca Sant Trop de Lloret de Mar

Deixa un comentari