Publicat el 26/02/2019

L’empresa Direct Bike, especialitzada en serveis al voltant de la bici de Cabrera de Mar organitza, periòdicament, un seguit de sortides gratuïtes en les quals s’explica, sobre el terreny, a les persones que ho desitgin, el funcionament i els usos d’una E-mtb de la manera més fàcil, provant-la

Assistir al test day “permet gaudir de l’excepcional experiència que proporciona una bona bicicleta elèctrica, perquè no totes són iguals!”, expliquen des de Direct Bike. Des de l’empresa també asseguren que a més de l’assessorament tècnic que donen als seus clients, “creiem que les sensacions que tens en provar els productes són personals”.

D’altra banda, per a fer possible aquests sortides en clau de test, que permeten provar de primera mà les bicicletes elèctriques sobre el propi terreny, tenen diferents rutes segons les preferències o nivells dels riders.

Les properes sortides estan programades pels dies 1, 2, 8 i 9 de març.

Direct Bike també ofereix als seus clients la possibilitat de lloguer d’e-MTB (per dies per a una o diverses persones), l’Experiència amb bici elèctrica a la Serralada de Marina (excursió programada pel 10 de març) o un curs de mecànica (manteniment).

Es pot trobar més informació de les seves propostes al següent enllaç: https://directbike-experience.com

Deixa un comentari