Dins el cicle Nits a Torre Llauder, Ivó Oller Quartet, el trompetista mataroní ofereix un recital de hard bop | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 12/09/2012

.El dijous 13 de setembre, nova cita amb el cicle Nits a Torre Llauder.  En aquesta ocasió Ivó Oller, trompetista mataroní, tocarà acompanyat per habituals col·laboradors de moltes de les formacions de l’escena jazzística barcelonina: Martí Ventura al piano, Dick Them al contrabaix i Josep “Pinyu” Martí a la bateria.


Els seu so és una combinació dels mítics quartets de hard bop dels anys 50 i 60 com Miles Davis, Horace Silver i Jazz Messengers. El grup neix l’any 2000 i presenta amb el format de quartet un repertori configurat per temes propis, estàndards clàssics i moderns, en els quals trobem les influències del cool jazz, hard bop i el jazz tradicional.


Abans del concert, com és habitual en aquest cicle, hi haurà una xerrada per conèixer la vida en l´època romana: “El ritual dels banys -les thermae-” a càrrec de Verònica Cruces.


Concert: Dijous 13 de setembre a les 21 h. Lloc: Vil·la romana de Torre Llauder, Av. del President Companys, 103. Hi haurà servei de bar.


Venda d´entrades
11€. A la venda a les oficines de l´IMAC (carrer Sant Josep),  al Telentrada de Catalunya Caixa i a partir d´1/4 de 9 del vespre a Torre Llauder.

Deixa un comentari