Dimecres, 4 de maig, presentació a Vilassar de Dalt, dels caps de llista d’Esquerra al Maresme | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 29/04/2011

Esquerra Republicana de Catalunya reunirà en un acte a tots els 27 alcaldables que encapçalen una candidatura municipal el dia 22 de maig al Maresme. Esquerra Maresme els presenta a tots a Vilassar de Dalt, al pati del Museu Arxiu, el proper dimecres 4 de maig a les 9 del vespre.


L’acte començarà amb la projecció del vídeo dels 80 anys d’Esquerra, “a espatlles de gegants”. Tot seguit Xavier Yelo, cap de llista de Vilassar de Dalt donarà la benvinguda com a amfitrió. Llavors, Esquerra Maresme presentarà un per un als candidats, exposant els principals valors que dominen l’esperit d’Esquerra a la comarca. Per acabar, Andreu Francisco, cap de llista per Alella i president d’Esquerra Maresme, tancarà l’acte. Després de realitzar-se la fotografia de família amb tots els alcaldables oferirem un sopar a peu dret per a tots els assistents.
Recordeu:
La trobada serà aquest dimecres dia 4 de maig a les 9 del vespre al pati del Museu Arxiu de Vilassar de Dalt, al carrer Marquès de Barberà número 9 de Vilassar de Dalt.

Deixa un comentari