Publicat el 28/12/2020

La Nit de Reis s’han preparat unes festes espectacle perquè els nens i nenes de Montgat puguin veure els Reis i donar-los la benvinguda!

Tot i que aquest any és molt complicat, que cap infant ni adult pateixi per Ses Majestats. Els Reis d’Orient vindran al municipi d’una manera diferent, però igualment màgica!
Primer de tot, cal preparar-se i pensar bé els desitjos que els demanarem. Així, fins el 5 de gener trobareu a les botigues les cartes i targetons per escriure-hi, a més d’unes boles especials on els petits de casa poden posar-hi els xumets, ja que no els necessitaran més.
L’Ajuntament a més ha  instal·lat  unes bústies reials a diversos punts de Montgat on podreu deixar-ho tot plegat, que estaran situades a les rambles del Turó Mar, a la plaça d’Antoni Gaudí, a la plaça de les Mallorquines i a l’interior del Mercat municipal de Montgat.

El dia 5 de gener viurem l’arribada dels Reis d’Orient. Encara que no hi haurà la tradicional cavalcada amb les carrosses pel poble, sí que gaudirem d’un espectacle màgic a la plaça de la Vila, al parc del Tramvia, i al pati de l’escola Marina, a on entre les 18 h i les 21 h es faran 4 sessions de benvinguda amb l’arribada de Ses Majestats per a un públic limitat.

Seguint les indicacions sanitàries, caldrà fer inscripció prèvia i reservar lloc a la sessió i espai triat a www.entrapolis.com

▶ Només una reserva per família
▶ Activitat reservada prioritàriament per a residents a Montgat i les seves famílies.

També es podrà seguir l’arribada dels Reis per streaming en directe a la plataforma de Youtube de l’Ajuntament de Montgat

Deixa un comentari