Publicat el 18/07/2014

Dues targetes, el Carnet Jove i el Carnet Sènior, acreditaran les persones empadronades a Premià de Dalt majors de 65 anys, menors de 18 o bé amb discapacitat física, mental o sensorial (+33%) a viatjar de forma gratuïta en aquesta línia d´autobús que uneix els diferents barris de Premià de Dalt amb Premià de Mar, l´estació de Renfe i la platja. El recorregut s´ha modificat per aconseguir un autobús cada mitja hora.
Les persones que compleixen els requisits, poden sol·licitar la targeta sènior o jove a l´Oficina d´Atenció al Ciutadà (plaça de la Fàbrica, 1), aportant una còpia del DNI i una fotografia en un dispositiu USB o bé el personal de l´OAC fa la foto corresponent. Els carnets es lliuren al moment i són personals i instransferibles.
El primer servei surt de la parada del forn de Premià de Dalt a les 06.10h del matí, i l´últim, entre setmana a les 21:10h, i els dissabtes, diumenges i festius a les 22:10h.
L´acord entre els Ajuntaments de Premià de Dalt i Premià de Mar per ampliar i millorar la línia de transport es va tancar el passat 19 de juny.

Deixa un comentari