Publicat el 14/08/2017

SwingMaresme i The Hot Swing Machine Quartet us esperen cada dijous d’agost a la plaça de l’Església de Calella amb una jam session i una petita classe oberta.

Els dijous 10, 17, 24 i 31 d’agost, de 19 a 21 h, l’equip de SwingMaresme i el grup The Hot Swing Machine Quartet ofereixen una jam session i una petita classe oberta a la plaça de l’Església de Calella.

SwingMaresme neix de les ganes de compartir la passió pel ball, i especialment pel swing, amb tothom. SwingMaresme està format per un equip de persones motivades i enamorades del ball, amb ganes de compartir els seus coneixements i estones divertides amb els alumnes.

Segons asseguren els organitzadors d’aquesta proposta: “A Calella portem el ritme a dins. La música i el ball són sempre presents a les nostres festes i celebracions. Des de les danses populars al so de les cobles fins al jazz i el rock and roll més autèntic, les ganes de ballar no hi falten mai i els estils son tan variats com la gent que ens visita. La nostra ciutat és un punt de trobada pels rockabillies, les bandes de música, el folklore i una gran varietat de tendències, que enriqueixen la nostra diversitat cultural i ens omplen d’activitat i alegria durant tot l’any”.

Deixa un comentari