Dijous 8 es presenta la nova edició del Filmets Badalona Film Festival, certamen de referència en el món del curtmetratge | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 07/11/2012

Aquest proper dijous 8 de novembre, a les 17.30 hores, tindrà lloc a la Sala de premsa de l’edifici El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12) una roda de premsa en què es presentarà la nova edició del Filmets Badalona Film Festival que se celebrarà entre els dies 16 i 25 de novembre. La roda de premsa comptarà amb la presència de la regidora de l’Àrea de Govern, Maritxu Hervàs, la regidora de Cultura i Ciutadania, Montserrat Salgado; el conseller delegat de Badalona Comunicació, Albert Fernàndez Saltiveri; i el director d’aquest festival, Agustí Argelich.


La 38ena edició de Filmets Badalona Film Festival arriba amb una secció oficial de 284 pel•lícules de 57 països i més de 3.100 curtmetratges inscrits. Les seus oficials del festival seran el Teatre Zorrilla, el Teatre El Círcol i la sala d’actes del CES Joan Maragall, que enguany acollirà per primer cop les projeccions de la secció “Petit Filmets”.


Entre les novetats d’aquest any cal destacar que totes les sessions en el teatre Zorrilla es podran veure, per primera vegada, en alta definició, la qual cosa significa un salt qualitatiu en el sistema de projecció.

Deixa un comentari