Dijous 10 de novembre s’inicia a Badalona la tercera edició del BDNmoda | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 08/11/2011

Durant la trobada d’empresaris i dissenyadors tèxtils es lliuraran els Premis Joaquim Mercader per a joves dissenyadors.


El Badalona Centre Internacional de Negocis (carrer de Marcus Porcius, 1, al polígon de Les Guixeres) acollirà aquest dijous, 10 de novembre, a partir de les 19 hores, la tercera edició del BDNmoda per a joves dissenyadors tèxtils. Durant l’acte es lliuraran els Premis Joaquim Mercader per a joves dissenyadors.


Aquesta trobada servirà perquè els empresaris del món del tèxtil, puguin conèixer els treballs dels vint-i-cinc dissenyadors escollits com a finalistes del concurs Joaquim Mercader per a joves dissenyadors on es donaran tres primers premis: a la creativitat i avantguarda, a la viabilitat comercial i al tractament dels materials.


L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, de la regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme, Rosa Bertran, i del regidor d’Hisenda i Recursos Interns de l’Ajuntament de Badalona, Ramon Riera.

Deixa un comentari