Dies de dansa torna a Mataró. Aquest divendres la dansa omplirà el centre de la ciutat | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 04/07/2012

Mataró torna a ser subseu d’aquesta edició del festival Dies de Dansa.
Aquest divendres 6 de juliol a les 7 del vespre se succeiran sis espectacles davant l’Ajuntament, a la plaça de Santa Maria i a la plaça de la Muralla. Companyies de dansa transformaran l’espai urbà en escenari.
El recorregut s’iniciarà davant l’Ajuntament on actuaran Tumàka’t danza contemporánea de Mèxic i els ballarins Arthur Bernard Bazin i Candelaria Antelo de França i Argentina.


La plaça de Santa Maria acollirà les peces de la companyia mexicana makinadT i dels mataronins Roser Tutusaus i Joan Català que presentaran l’espectacle Outliers, una intervenció al carrer que neix de l’observació dels moviments i patrons de conducta dels vianants en un context públic.


El recorregut finalitzarà a la plaça de la Muralla on actuaran els locals D’block The on stage company amb l’espectacle Spirits, un muntatge que uneix el hip hop i la dansa contemporània sobre les pors humanes, i els alumnes de l’Aula de Teatre de l’IMAC amb la producció Ret Fi, a ritme de boixets que es va estrenar amb motiu del Dia Internacional de la Dansa. Finalment els alumnes participants al taller Manifestacció: dansa contemporània i espai públic impartit per Verónica Santiago faran una mostra del treball realitzat.

Deixa un comentari