Publicat el 18/05/2020

L’edició 2020 de la Diada de la Flor d’Argentona, que tindrà lloc de l’1 al 7 de juny, presenta un programa d’activitats especial i adaptat a la situació d’emergència sanitària

La regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Argentona i la Comissió de la Diada de la Flor, amb la col·laboració de les entitats i col·lectius que han participat en els darrers anys, han organitzat una Diada de la Flor que presenta importants canvis i un format renovat. Segons explica el web del consistori,  el desig és que tots els veïns i veïnes puguin gaudir d’aquesta festa de la millor manera possible i amb la màxima seguretat.

Els organitzadors conviden a la ciutadania a col·locar elements ornamentals i florals a les façanes, balcons, finestres, terrasses i accessos dels seus habitatges perquè els carrers llueixin ben vius i alegres.Els motius de la decoració seran les catifes de flors que caracteritzen i han fet lluir la vila des de fa tant de temps. També animen a fer enramades que decorin el carrer de costat a costat, d’acord amb la resta del veïnat i respectant les alçades de seguretat pel pas de vehicles.

Les decoracions i composicions es poden començar a preparar ja, però demanen que la decoració dels habitatges i carrers es realitzi durant la setmana del’1 al 7 de juny, per aconseguir un gran efecte a un bon nombre de carrers i zones del municipi.

Per tal que els veïns puguin compartir les seves creacions, s’impulsa de nou la campanya “Fes la Teva” a través de les xarxes socials. A més, l’àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament ha estrenat el compte a Instagram @culturaifestesargentona des del que impulsa un concurs. Tots aquells que pengin una foto de la seva decoració o catifa i incloguin aquest compte d’Instagram i l’etiqueta#feslateva2020, entraran en el sorteig de diversos premis, en col·laboració amb tot el sector comercial i de serveis del municipi. Les propostes recollides permetran construir un mapa virtual d’Argentona amb totes les decoracions.

Deixa un comentari