Publicat el 17/04/2015

El passat dijous es va donar el tret de sortida a la programació d’actes amb motiu de la diada de Sant Jordi 2015, amb la presentació del llibre La Font Picant. Del Balneari Prats al Manatial Burriach 1783-2010 de Pep Padrós, Premi Burriac 2013 i que va aplegar un centenar de persones al Saló de Pedra.
A la tradicional venda de roses i llibres que al llarg de tota la jornada del 23 d’abril hi haurà a l’avinguda Puig i Cadafalch, plaça Nova i carrer Gran, el matí de Sant Jordi comptarà amb tallers al Casal de Joves i a l’Institut i un especial de Ràdio Argentona des de la biblioteca municipal. Al migdia i a la tarda s’oferiran diverses activitats especialment per als més petits, amb conta-contes i tallers infantils a la plaça Nova. A la tarda, es portarà a terme el lliurament de premis de la XXXII Mostra Literària d’Argentona.
Al llarg de la propera setmana s’oferiran d’altres propostes, entre les que destaca la Festa de l’Esport del dissabte 25 d’abril, o la Mostra d’Entitats Culturals i un parell d’espectacles per a públic familiar el diumenge 26.
Pots consultar la programació especial de Sant Jordi al següent enllaç: 
http://argentona.cat/document.php?id=31651

Deixa un comentari