Dia de la Música, diada internacional, 21 de juny | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 03/06/2011

En motiu del  Dia de la Música, l’Ajuntament d’Argentona, durant aquest mes de juny ha programat diverses activitats per a commemorar  aquesta diada, que a més,  vol donar la benvinguda a l’estiu.
A partir  de l’1 de juny ja es poden formalitzar les inscripcions prèvies a tres de les activitats gratuïtes que promourà el Casal de Joves.
Un Taller de veu,
que anirà a càrrec de Laia Boixades, integrant de grups com Jazz trio o Gospel messengers i que es durà a terme el divendres 10 de juny a les 19 hores a la Sala dels miralls del Casal de Joves.
La segona proposta que impulsa el Casal de Joves serà un Taller de percussió, que es durà a terme el divendres 17 de juny al pati del Casal. S’organitzaran dues sessions, una per a principiants, que es farà de 18:30 a 19:30 hores i una segona per a avançats, de 19:30 a 20:30 hores. Jaume Catà serà l’encarregat de dirigir aquest taller. A les 20:30 hores El Zurdo Manda oferirà una batucada com a festa de cloenda de l’activitat.
I el dimarts 21 de juny, a les 19 hores, Juan Pablo Rodríguez impartirà un Taller de percussió corporal, a la sala dels miralls del Casal.
 El Centre Parroquial, per la seva banda, acollirà el diumenge 19 de juny a les 19 hores una Jam Session i el concert del grup musical “Las Ardillas Country Band”, a càrrec dels professors de l’Aula de Música d’Argentona.
 També l’Aula de Música d’Argentona serà l’encarregada d’oferir des del dilluns 20 de juny al dimecres 22 de juny, al Saló de Pedra, diverses actuacions dels grups de cambra, combos, orquestra de corda, coral i banda. Els concerts començaran a les 19 hores.

Deixa un comentari