Publicat el 10/03/2016

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Premià de Mar van detenir, entre el 2 i el 3 de març, tres homes com a presumptes autors de 15 robatoris amb força encomerços. E ls detinguts, de nacionalitat espanyola, tenen entre 23 i 29 anys i són veïns de Premià de Dalt i de Premià de Mar.

La investigació va començar arran de diverses denuncies de robatoris ocorreguts en els mesos d’abril i maig de l’any passat. En tots els casos els fets succeïen en establiments d’una mateixa cadena de botigues del sector de l’alimentació ubicades en les localitats de Premià de Mar, Vilassar de Mar i Mataró.

Des del mes d’abril fins a finals de l’any passat hi van haver 15 robatoris que seguien el mateix modus operandi. Els fets succeïen sempre en dates assenyalades com ara setmana santa o la revetlla de Sant Joan, ja que era quanla botiga havia fet més recaptació. Els lladres accedien als locals entre mitjanit i les quatre de la matinada i, per fer-ho, no forçaven cap accés. A més, els autors sabien perfectament on localitzar els diners que estaven amagats a l’establiment.

Davant d’aquests indicis els investigadors van concloure que eren els mateixos lladres en tots els casos i que coneixien molt bé els locals on anaven a robar. Per tant, van començar a treballar en l’entorn de treballadors i extreballadors de l’empresa.

Gràcies als indicis i a les diverses gravacions recopilades els agents van relacionar els fets amb tres homes: dos d’ells eren antics treballadors de l’empresa i el tercer formava part del seu entorn.

Els lladres van ser detinguts entre el 2 i el 3 de març. Els agents també van denunciar dues persones més relacionades amb els detinguts. Els tres homes van passar a disposició judicial el 4 de març i el jutge va decretar-ne la llibertat amb càrrecs.

Deixa un comentari