Detinguts quatre membres d'una banda que es movia en taxi per cometre robatoris en habitatges del Maresme | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 08/03/2018

Als arrestats se’ls relaciona amb onze assalts en domicilis del Masnou, Teià, Tiana i Premià de Dalt

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 28 de febrer quatre homes, d’entre 22 i 30 anys i de nacionalitat albanesa, acusats d’haver comès 11 robatoris en domicilis del Masnou, Teià, Tiana i Premià de Dalt. Per tal de dificultar l’acció policial, els arrestats es desplaçaven en taxi fins als habitatges que volien assaltar. Els presumptes lladres sempre feien servir el mateix ‘modus operandi’: saltaven les tanques exteriors i forçaven portes o finestres dels habitatges per poder-hi d’accedir. El 28 de febrer els investigadors van establir un dispositiu que va permetre detenir quatre membres del grup quan tornaven de cometre un robatori a Teià. L’1 de març tots ells van passar a disposició del Jutjat d’Instrucció número 1 de Mataró i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Els fets es remunten a inicis del mes de febrer, quan els Mossos van detectar que s’havien produït diversos robatoris en cases de la zona del Maresme que seguien un mateix ‘modus operandi’: els lladres saltaven les tanques exteriors i forçaven portes o finestres per poder-hi d’accedir.
Arran d’això, l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord va iniciar una investigació que va permetre identificar i localitzar els integrants del grup, que es desplaçaven a les zones on volien cometre els fets des de Badalona. A més, van constatar que els arrestats es desplaçaven en taxi als domicilis on anaven a robar per dificultar l’acció policial.

Finalment, el 28 de febrer els investigadors van establir un dispositiu que va permetre detenir quatre membres del grup quan tornaven de realitzar un robatori a Teià. L’1 de març els quatre arrestats van passar a disposició del Jutjat d’Instrucció número 1 de Mataró i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

ACN Teià

Deixa un comentari