Publicat el 21/05/2017

Venien la marihuana al replà de l’edifici i a una bugaderia propera al domicili del detingut major d’edat.

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Premià de Mar van detenir al mateix municipi, el passat dijous 18 de maig, un home equatorià, de 31 anys, i un menor com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues.

Segons també informa la policia, la investigació es va iniciar a començament del mes de maig quan els investigadors van rebre informació que s’estaven venent substàncies estupefaents, concretament marihuana, a menors d’edat, en un domicili de Premià de Mar.

Els agents van començar immediatament diverses vigilàncies sobre la zona i es van comissar, en diverses ocasions, marihuana a menors d’edat. Així mateix, els investigadors van evidenciar que la venda de substàncies estupefaents realitzades tant a majors d’edat com a menors s’efectuava no només al replà de la porta del domicili, sinó també en una bugaderia propera.

Aquests fets van ser comunicats a l’autoritat judicial que va decretar una ordre i registre al domicili el dijous 18 de maig.

Durant el registre es va intervenir una balança de precisió, bossetes amb presumptament marihuana ja preparades per a la venda i diversos telèfons mòbils.

Finalment, els investigadors van detenir l’home que venia les substàncies, i que residia al domicili, i al menor d’edat que realitzava l’intercanvi de la droga per diners.

El menor d’edat, un cop escoltat en declaració, va quedar en llibertat per ordre de Fiscalia de Menors. Pel que fa al major d’edat va passar a disposició del Jutjat de Mataró i va quedar en llibertat amb càrrecs.

Deixa un comentari