Publicat el 18/08/2022

El detingut per un presumpte delicte d’usurpació de la identitat tenia ordres d’arrest vigents i ingressos a presó

 

 

 

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home a Santa Susanna (Maresme) com a presumpte autor d’un delicte d’usurpació de la identitat.
L’home, de 36 anys, s’havia fet passar en reiterades ocasions per una altra persona que havia denunciat la pèrdua del DNI en un bar de València el 2019.
El detingut havia contractat línies de telèfon i havia emès albarans de reformes utilitzant el nom de l’altre. No disposava de comptes bancaris ni registre de dades i treballava sempre amb diners en efectiu.
Amb la seva identitat real, l’home tenia ordres de detenció vigents i ingressos a presó, on ha entrat després de passar a disposició judicial del jutjat en funcions de guàrdia.

Els Mossos d’Esquadra van descobrir que aquesta persona estava usurpant la identitat d’una altra per un denúncia presentada aquest agost. L’home que havia denunciat la pèrdua del DNI el juny del 2019 ho havia fet en una comissaria de la Policia Nacional. Arran de les investigacions entre els dos cossos, els policies van saber que l’ara detingut deia que era l’home que havia denunciat haver perdut el document d’identitat fa tres anys. Agents dels Mossos de la comissaria de Pineda de Mar el van detenir l’11 d’agost.

 

Redacció
font: ACN Agència Catalana de Notícies

Deixa un comentari