Publicat el 10/04/2015

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra juntament amb la Policia Local de Granollers de la mateixa localitat han detingut aquesta matinada a Granollers un home 60 anys i de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor dels delictes de homicidi en grau de temptativa, de violència física/psicològica habitual a l’àmbit de la llar i de trencament de condemna.
Els fets han tingut lloc cap a les 5 de la matinada quan les patrulles han rebut l’avís que s’estava produint una baralla en un pis del barri de La Font Verda de Granollers.
En arribar a l’edifici els agents han localitzat en un pati interior una dona ferida i estesa al terra. La víctima ha manifestat als agents que l’havien llençat dels del 5è pis.
Un cop sol·licitada la presència dels serveis mèdics els agents han pujat fins a l’immoble on s’han produït els fets. La porta estava tancada tot i que es sentien sorolls a l’interior. Finalment la policia ha accedit al pis a través de l’immoble del costat i han localitzat i detingut la parella de la víctima.
El pis es trobava tot regirat amb indicis d’haver-se produït una baralla al seu interior.
Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Granollers es faran càrrec de la investigació per tal d’esclarir els fets.
Es dóna la circumstància que l’home té vigent una ordre d’allunyament de la víctima i aquest no seria el primer episodi de violència entre els dos implicats.
Està previst que el detingut passi a disposició judicial en les properes hores mentre que la dona resta ingressada en un centre hospitalari.

Deixa un comentari