Detingut l’autor d’un robatori amb força a la nova biblioteca de Can Manyè de Vilassar de Dalt | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 01/04/2011

Aquesta matinada la policia local ha practicat la detenció de D.M.E. de 20 anys, com a presumpte autor del robatori en força a la nova biblioteca de Can Manyé de Vilassar de Dalt.


No es descarta que hi haguessin més persones col·laborant, ja que el presumpte es trobava al costat d’una pila considerable de cablejat de coure i amb un carret preparat per al seu transport. La ràpida intervenció de la policia local va acabar amb a una exitosa detenció.
Els presumptes autors estaven acumulant cablejat de coure, però a més han realitzat diferent danys al seu interior, els quals s’estan valorant per a procedir a la seva corresponent reclamació judicial.
L’avís va provenir de la comissaria de Mossos de Premià de Mar, els quals van enviar 4 dotacions policials i posteriorment i se’ls hi va traspassar el detingut.
Des de la policia local demanem la col·laboració ciutadana per a poder reaccionar ràpidament sobre aquesta tipologia delictiva que sembla ser estar de moda. La seguretat és una acció de tots.
Josep Lluís Vargas i Gómez
Inspector en cap de la Policia Local 
Ajuntament de Vilassar de Dalt

Deixa un comentari