Publicat el 08/07/2017

Un vigilant de seguretat de l’Hospital de Mataró va detectar l’home en una de les habitacions i el va retenir fins que van arribar els Mossos d’Esquadra

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra, de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Mataró, van detenir el passat 3 de juliol un home de 52 anys i de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d’un delicte de furt, a l’endur-se diversos telèfons mòbils de les habitacions de l’Hospital de Mataró.

La data en què van succeir els fets, els agents van haver d’anar a l’Hospital de Mataró, ja que el vigilant de seguretat havia retingut un home que estava entrant a diferents habitacions del centre sanitari.

Segons també informen els Mossos d’Esquadra, un cop identificat, se li va trobar en un escorcoll inicial tres telèfons mòbils que pertanyien a persones que es trobaven en aquells moments fent ús de les instal·lacions. Poc després, una quarta persona va denunciar als agents la sostracció de tres telèfons mòbils més, els quals van ser localitzats a l’interior d’un vehicle estacionat a l’exterior de l’hospital, juntament amb altres objectes provinents de tres pressumptes accions il·lícites més. Les claus del vehicle també les tenia el presumpte autor. Finalment, aquesta persona va quedar detinguda.

D’altra banda, es dona la circumstància que aquesta persona havia estat detinguda en repetides ocasions per fets similars. L’arrestat, que ara es troba en llibertat,  serà citat pel Jutjat d’Instrucció de Mataró.

Deixa un comentari