Publicat el 18/05/2017

L’arrestat va enganyar la víctima dient-li que ara treballava fent revisions de gas i va simular fer-li’n una a la seva instal·lació

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dissabte 13 de maig un home per enganyar una veïna de Mataró, sostreure-li les claus del domicili i robar-li durant la nit. L’arrestat de 35 anys i veí de la localitat va enganyar la víctima dient-li que ara treballava fent revisions de gas i va simular fer-li’n una a la seva instal·lació. El presumpte autor del delicte de robatori amb força va entrar a robar dues nits seguides al pis i li va robar la bossa de mà i una televisió. La víctima havia rebut avís domiciliari de la inspecció, fet que va facilitar que el deixés entrar a fer la revisió i que, a la finalització de la presumpta revisió del gas, l’home li va cobrar 15 euros en metàl·lic. El detingut, amb 17 antecedents la majoria d’ells pel mateix tipus de delicte, va passar a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Els fets van succeir el divendres 5 de maig quan una dona es va adonar, quan es va llevar al matí, que la seva bossa de mà havia desaparegut del menjador de casa, on l’havia deixada quan va anar a dormir. El pis no era regirat i no hi havia cap indici que els lladres haguessin forçat cap accés al domicili.

La nit següent al primer robatori la dona es va assegurar de tancar tots els accessos amb clau al domicili. Tot i així, quan es va llevar al matí següent, li mancava la televisió del menjador i tots els accessos es trobaven tancats i sense forçar, com en el primer robatori.
La víctima va denunciar als Mossos els fets i va explicar que dies abans havia deixat entrar un home en el seu domicili a fer la revisió del gas, que coneixia aquest home com a veí i que ell li havia dit que ara treballava fent revisions del gas.
Aquell mateix dia, quan a la nit la víctima va voler tancar el pis amb clau va detectar que no eren on sempre les guardava, però, tot i així, va utilitzar les claus de reserva.

ACN Mataró .-

Deixa un comentari