Publicat el 25/01/2021

La Policia Local el va enxampar després de rebre l’avís d’una persona veïna

La patrulla de Premià de Dalt va detenir el presumpte autor de diversos robatoris registrats les darreres setmanes al municipi. Concretament, al detingut, reincident, se li imputen 7 delictes, 6 de robatoris a interiors de vehicles i 1 d’una moto. Va ser traslladat a les dependències policials dels Mossos d’Esquadra a Premià de Mar, fins passar a disposició judicial.

Els fets ocorreguts
Passades les 5 de la matinada del passat divendres, la Policia Local va rebre l’avís d’una persona veïna de la zona de can Figueres. La patrulla de nit s’hi va desplaçar, va localitzar el sospitós i va poder detenir el presumpte lladre.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Ginés Marín, destaca “la importància de la col·laboració ciutadana en la lluita contra la delinqüència i també l’incivisme”, alhora que felicita els agents per la detenció practicada. El regidor fa una crida a la població de Premià de Dalt perquè en cas de veure persones en actitud sospitosa avisi d’immediat la Policia Local trucant al telèfon 93 693 15 00 o al 112 (emergències). En aquest sentit, s’ha reforçat la presència policia a la via pública.

A banda, la Policia Local demana a veïnes i veïns de Premià de Dalt que especialment a partir del toc de queda que comença a les 22.00h no deixin objectes de valor a l’entrada de casa ni tampoc a l’interior dels vehicles i que sempre tanquin l’habitatge amb doble gir de clau per tal d’evitar possibles robatoris. En el cas dels establiments comercials, cal tancar la persiana metàl·lica correctament i, si aquests disposen d’alarma, connectar-la.

 

Deixa un comentari