Publicat el 20/06/2017

L’home els venia en diversos mercats del Districte de Nou Barris i d’altres de la zona metropolitana

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de nacionalitat senegalesa de 30 anys a Barcelona per falsificar productes de marques de reconegut prestigi que després venia en diversos mercats de la zona metropolitana de Barcelona, on també oferia targetes de metro il·legals. Per exemple, en el moment d’iniciar-se la investigació venia sabatilles esportives de conegudes marques a preus que oscil·laven els 20 i els 25 euros a diferents mercats setmanals del districte de Nou Barris. Després de fer una primera intervenció, els Mossos d’Esquadra van comprovar que l’home emmagatzemava les falsificacions en grans quantitats al seu domicili. És per això, que el jutjat d’instrucció de guàrdia de Barcelona va autoritzar una entrada i escorcoll al seu domicili, on es va poder intervenir gran quantitat de productes falsificats de diferents marques i eines per fer les falsificacions.

Fruit de la investigació, els mossos han conclòs que el detingut comprava habitualment grans quantitats de productes que eren rèpliques, és a dir productes que imiten models de marques conegudes sense que hi consti cap tipus de distintiu ni logo de les mateixes per posteriorment, al seu domicili realitzar la falsificació.

Els distintius eren estampats als productes de manera minuciosa. La gran majoria eren logos autoadhesius idèntics als de les grans marques, destacant la perfecció en la seva col·locació fins al punt de no poder-se distingir estèticament entre l’original i la falsificació.
Tot i això, algun dels productes comissats presentaven logos parcialment desenganxats i evidentment la composició dels materials dels productes eren de molt baixa qualitat.

En relació amb les targetes de metro clonades intervingudes en la operació, les adquiria ja falsificades tot i que no es descarta que estigues realitzant proves per tal d’aconseguir realitzar ell mateix la falsificació.
Durant la investigació es va intervenir més d’un centenar de falsificacions de sabatilles esportives, multitud de logos adhesius de les marques per realitzar les falsificacions, bosses de grans marques també falsificades, logos metàl·lics de marques de gran prestigi de bosses de mà i 40 targetes T10 falses que donaven accés al transport públic .

El detingut va quedar en llibertat després de passar a disposició judicial. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions

ACN Barcelona.

Deixa un comentari