Publicat el 03/10/2016

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Mataró van detenir el passat 8 de setembre un home de 30 anys, de nacionalitat espanyola i veí del barri de Rocafonda de Mataró, per un delicte contra la salut pública en la seva vessant de tràfic de drogues.

La investigació es va iniciar el mes de juny quan els agents van tenir coneixement que aquest individu es podria estar dedicant al tràfic de drogues, concretament cocaïna i que, a més a més de vendre al detall podria estar subministrant substàncies estupefaents en quantitats elevades a altres traficants de menor entitat.

Les diverses gestions d’investigació efectuades pels agents van permetre confirmar que realment aquest home s’estava dedicant al tràfic de drogues.

Amb la finalitat de poder detenir-lo es va iniciar un operatiu policial a principis de setembre que va culminar amb la seva detenció el dijous dia 8. En el moment de la detenció se li van intervenir gran quantitat de diners i de dosis de cocaïna preparades per a la seva distribució.

Posteriorment i amb autorització judicial es van realitzar dues entrades i registre a dos pisos ens els quals el detingut n’era el titular. El resultat final va ser el comís de 7 kg i 200 grams de cocaïna amb un valor aproximat al mercat negre de 420.000 euros. Part d’aquesta cocaïna comissada la formaven més de 300 dosis ja preparades per a la seva venda al detall.

Així mateix es van localitzar més de 16.000 euros, 300 grams de haixix i tot d’estris i substàncies pel tractament i pesatge de la substància. Entre aquests estris hi havia una mascareta per a la manipulació dels productes químics amb els quals es talla la substància.

El jutge encarregat de la instrucció del cas va decretar l’ingrés a presó del detingut, al qual ja li constaven antecedents per aquesta mateixa tipologia delictiva. 

Deixa un comentari