Publicat el 12/11/2015

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Mataró van detenir la matinada del passat dimarts, 11 de novembre, quatre joves d’edats compreses entre els 21 i 23 anys, de nacionalitats espanyola, magrebina i dominicana, tots veïns de Mataró, com a presumptes autors de diversos delictes de danys.
Les detencions es van produir la mateixa nit però com a conseqüència de dues intervencions policials diferents.
La primera d’elles va tenir lloc al voltant de la 1 de la matinada quan es va rebre avís per part de testimonis que informaven que a la ronda de la Roca Blanca estava cremant un vehicle. Tot i la ràpida intervenció dels Bombers, el foc es va estendre i va afectar també un segon vehicle. Gràcies a la col•laboració ciutadana i a la intervenció conjunta d’efectius de la Policia Local de Mataró i dels Mossos d’Esquadra es van poder detenir els presumptes autors, tres joves, quan fugien del lloc dels fets en un turisme
Posteriorment, sobre les 6 del matí els agents van estar alertats que a la ronda de Miguel de Cervantes s’havien trobat 13 vehicles estacionats a la via pública amb els vidres trencats i també els vidres trencats d’una finca. Aquesta vegada també la col•laboració ciutadana va resultar cabdal per localitzar l’autor i detenir-lo a prop del lloc dels fets. Es tracta d’un jove de 23 anys, de nacionalitat dominicana, que en el moment de la detenció encara portava a la mà el pal amb el qual hauria trencat els vidres.
Està previst que els detinguts, amb prop de 20 antecedents policials per delictes contra el patrimoni, passin a disposició judicial en les properes hores.

Deixa un comentari