Detingudes 3 persones a Badalona, en un operatiu de la Guàrdia Urbana i la Policia Nacional | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 12/06/2012

La Guàrdia Urbana de Badalona i el Cos Nacional de Policia van portar a terme una operació conjunta per inspeccionar tres establiments d’alimentació. L’objectiu era investigar la possible comissió de delictes contra els drets dels treballadors i la situació irregular d’alguns ciutadans d’origen estranger. En el decurs de l’operació es van detenir tres persones.


Els agents van inspeccionar un establiment d’alimentació situat al carrer de Calderón de la Barca, número 97, on es van produir les tres detencions. Una persona va ser detinguda per un delicte contra els drets dels treballadors, mentre que les altres dues van ser detingudes per haver infringit la Llei d’Estrangeria. En aquest local es van identificar 5 persones i es van comissar 225 barres de pa que s’anaven a vendre en condicions sanitàries inadequades. També es van trobar petites quantitats de cartrons de tabac i d’ampolles de whisky de procedència dubtosa i es va aixecar acta per utilitzar un forn de coure pa sense disposar de llicència municipal.


L’operatiu va inspeccionar un altre local d’alimentació situat al carrer de Pau Piferrer, número 93, on es va aixecar una acta per utilitzar un forn per coure pa sense llicència. Al tercer establiment inspeccionat, ubicat al carrer de Liszt, número 59, es va aixecar una acta per manca de llicència d’activitat.

Deixa un comentari