Publicat el 15/09/2020

Els Mossos i la Policia Local del Masnou detenen set joves més per robatoris violents al municipiDes de mitjans d’agost s’han detingut un total de 22 persones, de les quals cinc han entrat a presó

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local del Masnou (Maresme) han detingut set persones més acusades de cometre robatoris violents al municipi. El dispositiu es va iniciar aquest estiu davant l’augment dels robatoris amb violència a la façana marítima del municipi.
Amb les darreres detencions ja són un total de 22 joves detinguts des de mitjans d’agost, dels quals cinc han entrat a presó per ordre judicial. Els detinguts són homes, majors d’edat –entre 19 i 30 anys– i de nacionalitat marroquina i espanyola. Tots ells tenien antecedents policials.

Pel que fa a les últimes detencions, tres joves van ser sorpresos quan fugien després de cometre un robatori en una ferreteria del Masnou i se’ls va relacionar amb un altre robatori la mateixa nit a una perruqueria del municipi. En un altre cas es va detenir un home per agredir amb un ganivet un altre a la plaça Ramón i Cajal. La policia també ha pogut resoldre dos delictes i detenir tres joves més per un furt i un robatori amb violència a dos joves menors d’edat.

ACN El Masnou

Deixa un comentari