Publicat el 08/02/2022

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local d’Alella detenen quatre lladres que intentaven robar en tres escoles

 

Els arrestats van tallar la llum per entrar als centres quan s’exhaurissin les bateries auxiliars de les alarmes

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local d’Alella van detenir diumenge quatre homes que intentaven robar en tres centres educatius del municipi: L’Institut Alella, l’Escola Fabra i la llar d’infants Els Pinyons.
Els responsables dels tres centres van alertar que s’havien quedat sense llum i es va poder comprovar que es tractava d’un sabotatge i que els lladres pretenien entrar a robar un cop s’haguessin exhaurit les bateries auxiliars de les alarmes.
Un dispositiu conjunt dels dos cossos policials va permetre enxampar-los quan van intentar el primer assalt a l’escola bressol municipal. Un dels detinguts ja tenia antecedents per un altre robatori en una escola de Molins de Rei.

Agents dels Mossos i la Policia Local van desplegar un dispositiu per vigilar les escoles que havien estat víctimes del sabotatge elèctric. Pels volts de les onze de la nit de dissabte tres dels lladres van saltar la tanca per accedir a l’escola bressol. Un cop dins, agents de la Policia Local els van enxampar in fraganti.

En paral·lel, els Mossos d’Esquadra van detenir el quart home, que esperava al cotxe per preparar la fugida.
En el moment de la detenció, els lladres duien a sobre guants, tornavisos i una bossa buida d’esport. Aquest dimarts han passat a disposició judicial i tots quatre han quedat en llibertat amb càrrecs.

 

Redacció
Imatge i font: Agència Catalana de Notícies

Deixa un comentari