Publicat el 10/07/2017

Tenia pendent una ordre internacional de detenció per un homicidi comès a Xile el 2015

Els Mossos d’Esquadra, amb la col·laboració de la Policia Local de Montgat, van detenir el passat 5 de juliol un home acusat de cometre un robatori amb força en un habitatge a la població del Maresme.
Al detingut també se’l relaciona amb dos robatoris amb força més, un del mateix dia a Montgat i el tercer a l’Eixample (Barcelona) el desembre passat. L’home, de 31 anys, nacionalitat xilena i amb domicili desconegut com a presumpte, tenia pendent una ordre internacional de detenció per un homicidi comès a Xile el 2015.

Pels volts de dos quarts d’onze de la nit del 5 de juliol, agents de la Policia Local de Montgat van avisar als Mossos d’Esquadra que s’estava produint un robatori en una comunitat de veïns de Montgat. Un cop al lloc, els agents van iniciar la recerca dels possibles autors fins que van localitzar un home que intentava fugir. Els dos cossos policials van seguir l’home, que feia cas omís de les seves indicacions, fins que finalment va ser interceptat. Els agents van comprovar que dos dels pisos de la comunitat havien estat violentats.

El detingut tenia vigent una ordre de detenció de l’Audiència Nacional (Madrid) en trobar-se reclamat internacionalment per Xile per un homicidi ocorregut a la ciutat de Santiago de Xile el 2015. L’home va disparar des d’un vehicle contra tres persones que estaven en un carrer de la ciutat de Santiago. Una persona va morir i els altres dos van resultar ferits. L’home s’enfronta a una pena de presó de 20 anys per aquests fets

El detingut va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Badalona el divendres 7 de juliol i el jutge va decretar el seu ingrés a presó. A banda, l’arrestat també es troba a disposició de l’Audiència Nacional pel que determini.

ACN Montgat

Deixa un comentari