Publicat el 25/01/2018

Detenen un home que havia comès set robatoris amb força en masies rurals a Vila-seca en un cap de setmana. A més de sostreure objectes, havia provocat nombrosos danys

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimecres un home de 41 anys, veí de Reus, com a presumpte autor de set robatoris amb força en masies rurals situades a Vila-seca (Tarragonès).
Els agents van començar la investigació dilluns arran de la denúncia d’un propietari d’un mas on es va produir un robatori amb força, on el lladre va forçar la finestra de la masia i la porta del magatzem.
A posteriori, es va comprovar que entre el 19 i 21 de gener s’havien produït set fets similars, quatre en magatzems rurals i tres en masies rurals de segona residència. Per accedir a l’interior dels immobles, el lladre trencava la porta principal o la finestra i en algun cas, va foradar el sostre. Un cop a l’interior, sostreia aliments, electrodomèstics i eines, tot i que en més d’una ocasió no es va endur res.
Tots els robatoris s’havien produït a la mateixa zona i amb un modus operandi similar. El detingut, que amb aquesta acumula quatre detencions, està pendent de passar a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.

Foto: Pla obert d’una porta d’una masia on es va produir un robatori amb força. Imatge publicada el 25 de gener de 2018….

Deixa un comentari